Jakabos Zsuzsanna ismét különleges fotóval ejtette ámulatba követőit

A fénykép tetszésindexe az egekbe ugrott.


Jakabos Zsuzsanna szabadidejében szívesen áll modellt barátnőjének, a közös munkából pedig gyönyörű alkotások készülnek.

Az Európa-bajnok úszó kemény szezont zárt 2021-ben. A sportoló a hazai rendezésű Eb és a tokiói olimpia után sem állt le, és minden alkalmat megragadott a versenyzésre. A számos világkupa forduló mellett a rövidpályás kontinenstornán és a szintén 25 méteres medencében zajló világbajnokságon is rajthoz állt. Utóbbin négy számban is döntőzött.

A 2022-es versenynaptárt elnézve idén sem lesz könnyű dolga, mivel nagypályás- Európa-bajnokság és világbajnokság is van a kínálatban.

Tavalyi évértékelőjében azonban arról írt, nem bánja a sűrű programot, mert szeret minden lehetőséget megragadni a versenyzésre, az emlékek- és a barátok gyűjtésére. Élményeit gyakran képeken is megörökíti, de olyan is akad, hogy nem egy különleges helyszínről, vagy versenyről tesz ki képes beszámolót követőinek, hanem egy másik oldalát mutatja meg a fotók segítségével.
A Panamy művésznévre hallgató fotós barátnője gyakran készít róla fotókat, melyet az úszó előszeretettel oszt meg közösségi oldalán. Ezúttal egy olyan képet mutatott meg követőinek, amin egy különleges, a tökéletes alakját jól kihangsúlyozó ruhát visel. A nem mindennapi felsőrész még jobban kiemeli sportos alkatát, a lágy smink pedig gyönyörűen keretezi arcát.

A gyönyörű kép a rajongói közt is nagy sikert aratott, közösségi oldalain már közel 15 000-en lájkolták, és rengeteg dicsérő kommentet is hagytak a fotó alatt.

Borítókép: Facebook.com/Zsuzsanna Jakabos (official)

Videók