Érthetetlen: Ismert modell lett Hosszú Katinka edzője

Bemutatjuk a Sport365 e heti legolvasottabb cikkeit. Nr1


Hosszú Katinka múlt héten jelentette be, hogy szakított edzőjével, így a továbbiakban nem Petrov Árpád segíti a munkáját. Az olimpiai-, és világbajnok úszó ugyanakkor nem nevezett meg senkit Petrov helyére. Hangsúlyozta, hogy egyedül folytatja a felkészülését a tokiói ötkarikás játékokra. Most azonban újabb fordulatot vett az edzőkérdés.

Az Szpress Hírszolgálat információi szerint a rövidpályás úszó Európa-bajnokságon Gelencsér Máté lesz edzőként az IronLady mellett. A modellként dolgozó férfi és Katinka tavasztól alkotnak egy párt, és most még szorosabbra fűzték a viszonyukat. A glawsgow-i megmérettetésen Máté, mint edző lesz ott szerelme mellett.

Gelencsér ugyan úszott korábban, edzői képesítése azonban nincs, így kissé érthetetlen, hogy az úszónőnek mi volt a célja.

Katinka közel 7 hónapot dolgozott együtt Petrov Árpáddal. Elbocsájtó közleményében kifejtette, az edző nem minden esetben volt segítségére. Hangsúlyozta, hogy egyedül is képes lehet felkészülni a következő világeseményekre. Most azonban úgy tűnik mégis kell valaki mellé, aki támaszt jelenthet neki a versenyek közben.

Hosszú egyébként Glasgowban egyéni indulóként „csak” négy számot vállal be, a 100, a 200 és a 400 vegyest, valamint a 200 pillangót.

Borítókép: Instagram.com/matt.layber

Videók