Serena Williams utalt rá: ekkor vonulhat vissza

Legutóbbi nyilatkozata nagyon beszédes volt…


 Serena Williams több, mint egy év elteltével volt képes ismét tornát nyerni, Kanadában a National Bank Openen 6:3, 6:4-re verte meg a döntőben Nuria Parrizas-Diazt.

Az idei szezonban ez csupán a második tornája volt Serenának, korábban Wimbledonban is pályára lépett, ám ott az első fordulóban búcsúzott, írja a Daily Mail.

Ám a tenisz világában kiemelkedően hosszúra nyúló karrierje hamarosan véget érhet. A tornagyőzelmét követő nyilatkozatában ugyanis egyértelmű utalást tett erre.

„Látom a fényt az alagút végén. Egyre közelebb kerülök hozzá, alig várom, hogy végre elérjem.” – mondta, majd sokatmondóan hozzátette, a fény számára a szabadságot jelenti.

„Szeretek játszani, de nem csinálhatom örökké.” – utalt ismét arra, hogy a US Open után abbahagyhatja a profi pályafutását.

A szurkolók természetesen megőrültek a hír hallatán, voltak akik nem hajlandóak tudomást venni arról, hogy Williams felett eljárt az idő, de olyanok is akadtak, akik számára ő a valaha volt legjobb és elfogadják, ha idejét érzi, hogy megpihenjen.

Fotó: Getty Images via Getty Images

 

Videók