Roger Federer fotója felrobbantotta az internetet

A rajongók nem győznek betelni vele.


Roger Federer nemrég megosztott fotója futótűzként terjed.

A 2022-es Laver Kupa középpontjában a svájci teniszsztár, Roger Federer áll, aki a verseny után visszavonul a profi sporttól. A rajongók izgatottan várják az elképesztő karriert maga mögött tudó játékos utolsó fellépését, ezt pedig az is jól bizonyítja, hogy az általa megosztott fotó pillanatok alatt nagy népszerűségre tett szert az egyik közösségi oldalon.

A 41 éves játékos fényképén együtt pózol a teniszvilág legnagyobb sztárjaival, Rafael Nadallal, Novak Djokoviccsal és Andy Murry-vel. A kivételes négyes eddigi pályafutása alatt 66 Gran Slam-tornát nyert meg eddig. A svájci jó érzékkel csak annyit írt a fotóhoz: vacsora a barátaimmal.


A rajongók pedig imádták a legendákról készült képet, ami pár óra leforgása alatt több, mint 400 000 kedvelést és 40 000 megosztást ért el.

Federer pénteken játssza utolsó ATP Tour-mérkőzését régi riválisával és barátjával, Rafael Nadallal. A páros a Jack Sock, Frances Tiafoe kettős ellen játszik. A térdsérüléstől szenvedő Federer a 2021-es wimbledoni negyeddöntő óta nem játszott, a múlt héten pedig bejelentette visszavonulását. A svájci klasszis csaknem két évtizede rivalizál Nadallal, akivel összesen 42 Grand Slamet nyert. A páros 40-szer lépett fel egymás ellen, ebből 9 GS-döntő volt.

 

Borítókép: Julian Finney/Getty Images for Laver Cup

Videók