Rafael Nadalból profi pókerjátékost csinálnak

A jelenleg térdsérüléssel bajlódó, Rafael Nadal a teniszpályákat egyelőre kerüli, de a pókerasztalt nem veti meg a spanyol világklasszis.


A világ legnagyobb online pókerterme elhatározta, hogy profi játékost csinál Rafael Nadalból. Mint ismert a huszonhat esztendős világklasszis teniszező jelenleg térdsérülését kúrálgatja, így rengeteg szabadideje van, amelyet tanulással tölt. Az említett online pókerterem egyik alkalmazottja arra vetemedett, hogy egy igazi pókerjátékost faragjon a 11-szeres Grand Slam-tornagyőztesből. Az első lecke a pókerarc ”kifejlesztése” volt.

A világranglista negyedik helyén álló Nadal egy golfklubban recepciósnak állt és az volt a feladata, hogy elhitesse az emberekkel, hogy ő nem a világklasszis tenisztár. A manacori születésű klasszis félig-meddig sikerrel járt, így továbbléphetett a pókersztárrá váló úton. Nadal elvileg decemberben tér majd vissza a pályára, addig világklasszis pókerjátékossá válhat.

Érdekesség, hogy Nadal egyre többet foglakozik a pókerrel, igaz a teniszező nemrég egy szponzorációs szerződést kötött azzal az online pókerteremmel, amely most megpróbálja igazi játékossá faragni. Az elmúlt hetekben, még reklámfilmet is forgatott a spanyol klasszis. Reméljük, hogy Nadal nem akar sportágat váltani.Videók