Murray: újra csúcsformában vagyok

„Vita lezárva” – A 34 éves teniszező felveszi a legjobbakkal is a versenyt.


A háromszoros Grand Slam-bajnok Andy Murray azt mondta, újra fel tudja venni a versenyt a legjobbakkal, miután szerdán legyőzte az első helyen kiemelt Jannik Sinnert a 636 ezer euró (223 millió forint) összdíjazású stockholmi keménypályás férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében.

"Kijelenthetem, hogy újra csúcsformában vagyok, és az elvesztett meccseimen is felveszem a tempót a legjobbakkal. Szóval vita lezárva" - jelentette ki a világranglista 143. helyére csúszott kétszeres olimpiai bajnok, akinek idén másodszor sikerült top 10-es ellenfelet legyőznie.

Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember, teniszező emberek, belső tér és , szöveg, amely így szól: „V AMC L AMC”


"Kemény mérkőzés volt, Jannik hihetetlenül jól üt hátulról, alighanem ez a legnagyobb győzelmem ebben a szezonban. Tudtam, hogy el fognak jönni ezek a sikerek előbb-utóbb, jövőre még sokkal eredményesebb tornákra számítok" - közölte a 34 éves ex-világelső, aki 2018-ban és 2019-ben is csípőműtéten esett át, és még a visszavonulás is megfordult a fejében.

Murray következő ellenfele az amerikai Tommy Paul lesz a svéd fővárosban, és ha a világranglista 52. helyezettjét is megveri, akkor két év után újra elődöntőt vívhat ATP-versenyen.

Borítókép: Andy Murray/Facebook

Videók