"Kib*szott tiszteletlen, hogy nem engedtek ki h*gyozni!" - Murray kiakadt

A brit teniszezőt felbosszantották a versenybírók.


Andy Murrayt alaposan feldühítette a versenybíró, aki nem engedélyezte számára, hogy kimenjen a mosdóba.

Andy Murray elképesztő meccset játszott az Australian Openen Thanasi Kokkinakis ellen. A korábbi világelső az első két szettet elvesztette, ám ezt követően újra erőre kapott és 7:6, 6:3, 7:5-re behúzta a maradék három játszmát. A két fél meccse több, mint ötórásra sikeredett és hajnali 4 után ért véget.

Bár Murray végül elégedetten hagyhatta el a pályát, a mérkőzés egy szakaszában nagyon nem volt kibékülve a helyzetével. A 35 éves játékos az ötödik szett előtt szeretett volna elmenni a mosdóba, ám a pályán lévő játékvezető nem engedélyezte számára a szünetet. A teniszező ezt meghallva dühösen fordult a bíró felé.

„Tiszteletben tartom a szabályokat. De annyira tiszteletlen, hogy kib*szottul itt vagyunk hajnali 3-ig, vagy 4-ig és akkor nem engedsz ki vizelni! Ez egy vicc. Ez egy vicc, és ezt te is tudod! Ez tiszteletlenség a játékosokkal szemben, hogy mehetünk ki a WC-re. Nevetséges!” – mondta fortyogva.


A győztes a meccs után már higgadtabban nyilatkozott, és bár megkérdőjelezte a hajnalig húzódó meccsek létjogosultságát, a szurkolók kitartásáért köszönetet mondott.

 

Borítókép: Clive Brunskill/Getty Images

Videók