"Megpróbált megfojtani egy párnával" - sokkoló vádakkal illeték a teniszezőt

Zverev állítólag rendszeresen verte korábbi barátnőjét a kapcsolatuk alatt.


Sokkoló vádakkal állt elő Alexander Zverev exe, ugyanis Olga Sharypova azt állítja, hogy a német teniszsztár rendszeresen verte őt a kapcsolatuk alatt.

Sharypova az orosz Championatnak adott interjújában részletesen beszámolt az állítólagos bántalmazásokról, azt állítva, hogy Zverev többször is a falhoz vágta és egyszer megpróbálta megfojtani egy párnával. Továbbá elmondta, hogy kapcsolatuk alatt állandóan veszekedtek, az egyik civakodás pedig annyira elmérgesedett, hogy kénytelen volt mezítláb elmenekülni egy New York-i szállodából. Az eset 2019 nyarán történt, néhány nappal a US Open rajtja előtt.


(Kép: Chaz Niell/Getty Images)

Zverev volt barátnője elmesélte, hogy Daniil Medvegyev feleségével, Darjaval töltötte az idejét és később tért vissza a szállodába, mint azt tervezte. Zverev állítólag teljen kikelt magából, amiért a lány későn ment haza, a veszekedés pedig valóságos ökölharccá fajult kettejük között.

"Kicsavarta a karomat és megpróbált egy párnával megfojtani." - mondta Sharypova. "Megpróbáltam kimenekülni a szállodai szobából, de többször is visszarángatott. Félt, hogy valaki meglátja, vagy meghallja, ahogyan sikoltozom. Végül sikerült kiszabadulnom és mezítláb menekültem el, csak a telefonom volt nálam."

null

Sascha Zverev 's another ex-girlfriend Olga Sharypova hinted on her Insta that she was several times abused by him https://t.co/v9YbZoKaD3 @josemorgado @BenRothenberg #tennis @Tennis pic.twitter.com/PtIQbBCKur

"Eleinte a szállodában bujkáltam, de Sascha rám talált. Azt akarta, hogy menjek vissza a szobába és beszéljünk. De természetesen tudtam, hogy abban a pillanatban nem tudjuk nyugodtan megbeszélni a dolgokat. Nagyon féltem és el akartam menekülni előle. Aztán a falhoz vágott, és azt mondta, hogy ez az egész büntetlenül fog maradni."

"Azt mondta, hogy senkit nem fog érdekelni, ezért bármit csinálhat velem. Szerencsére néhány ember pont arra jött, és sikerült kimenekülnöm. Mezítláb álltam az utcán, majd küldtem egy üzenetet az egyik barátomnak, aki elvitt a családjához."

 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#404error

crazy Olya (@olyasharypova) által megosztott bejegyzés,


Sharypova azt állította, hogy nem ez volt az egyetlen eset, amikor a teniszező fizikálisan bántalmazta őt.

"Nem ez volt az első eset, sokszor megvert, míg együtt voltunk. De mindig megpróbáltam mindent megbocsájtani és elfelejteni. Minden veszekedésért magamat hibáztattam, viszont ami tavaly augusztusban történt, az valóban megijesztett, konkrétan azt hittem, hogy meg fog ölni." 
- tette hozzá.

Sharypova elárulta, hogy ennyi időre volt szüksége, hogy nyilvánosságra merje hozni a történteket. Hozzátette: reméli, hogy sokkoló nyilatkozata után, lesznek következményei Zverev állítólagos tetteinek.

Forrás: rt.com

Kép: Getty Images

Videók