Hihetetlen hangulat fogadta Nadalt az első edzésén Párizsban

Nadal a kora esti órákra időzítette az edzését, így rengeteg rajongó utazhatott a helyszínre, és láthatta őt először gyakorolni az idei torna előtt.


Rafael Nadal két év után tért vissza a Roland Garros legnagyobb pályájára a Philippe Chatrier-ra, hogy megkezdje a felkészülését az idei versenyre, miközben több ezren figyelték őt a lelátókról.

A spanyol játékos már a 2024-es Roland Garrosra készül Párizsban, hétfőn pedig megtartotta első edzését. Ez az edzés azonban nem hasonlított egy szokásos gyakorlása, mert a lelátón ülő emberek számát elnézve inkább egy mérkőzésre hasonlított a hangulat.

Nadal a kora esti órákra időzítette az edzését, így rengeteg rajongó utazhatott a helyszínre, és láthatta őt először gyakorolni az idei torna előtt.

Nem meglepő, hogy ilyen sokan nézték az edzését, hiszen ő egy legendás játékos, aki hatalmas nyomot hagyott a verseny történelmében. A szurkolóknak pedig lehet, hogy ez volt az utolsó alkalmuk, hogy láthatták őt a helyszínen gyakorolni.

Hivatalosan még nem erősítette meg, hogy elindul a Roland Garroson, de a helyszínen való edzés azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel versenyezni fog, amit a legutóbbi hírek is megerősítenek.

Nadal nem mondta ki határozottan, hogy biztosan játszani fog az eseményen, de a rajongók számára így is nagyszerű volt újra látni őt Párizsban, különösen a Court Philippe Chatrier-en, ahol az elmúlt két évtizedben oly sok mérkőzést nyert már meg, egészen pontosan 102-őt, miközben csak 3-at veszített el.

Az edzés nem sokat árult el a fizikai állapotáról, de viszonylag jól nézett ki, és nem tűnt úgy, hogy bármilyen fizikai probléma hátráltatná. Mindig is azon játékosok közé tartozott, akik mindent beleadtak az edzés során, és magas intenzitással gyakoroltak.

Az elmúlt hetekben volt néhány jó edző mérkőzése, de maguk a hivatalos találkozók nem alakultak túl jól számára, és ezt Rómában is megerősítette, hogy jobban játszott az edzéseken, mint ahogyan végül a hivatalos mérkőzései alakultak.

Borítókép: Getty Images Europe

Videók