A magyar szurkolók méltón búcsúztak!

Fucsovicsnak és a szurkolásnak ma ért véget az Ausztrál Open


Kitettek magukért, de ez sem volt elég...

(Címlapfotó: Vígh Zsolt és Enikő - vezérszurkolók)

 

Ahogy arról ITT beszámoltunk korábban, a koronavírus-járvány miatt a következő öt napban nézők nélkül folytatódik Melbourne-ben az ausztrál nyílt teniszbajnokság. 

Az utolsó, nézők előtti napon lépett pályára a magyar közönségkedvenc, Fucsovics Márton is. Így, szerencsére a lelkes magyar szurkolótábor buzdíthatta Marcit. Ki is tettek magukért honfitársaink, amiről némi ízelítőt az alábbi videón láthatunk, amihez a felvételeket egy melbourne-i magyar étteremtulajdonos (Korona Csárda), és egyben a kinti magyar szurkolótábor egyik leglelkesebb szervezője, Vígh Zsolt küldött el szerkesztőségünknek:

Sajnos, a szurkolás sem tudta megmenteni Fucsovicsot a kieséstől. Többször kellett ápolni, és egy sérülés megakadályozta abban, hogy a legjobbját hozza, így kanadai ellenfele búcsúztatta a versenytől.

Sajnos, nem csak Marcinak ért véget az Ausztrál Open, hanem a hangulatnak is. Reméljük, a végjátékra visszatérhetnek a rajongók a lelátókra. Közönség nélkül nem az igazi, még egy Grand Slam torna sem...

Bakonyi Péter

 

További fotók a magyar szurkolókról:

 

 

 

És mostantól ez a látvány vár ránk:

 

 

 

 

 

 

 

Videók