Aurelien Tchouameni korántsem nyugodt, amikor a Real Madrid idei igazolásai szóba kerülnek. Ugyanis Nacho Fernandez esetében most úgy tűnik, hogy a védőnek távoznia kell majd, vagyis nem hosszabbítják meg még egy évvel a szerződését.

A lehetséges pótlására érkező Lille hátvéd Leny Yoró ügyében, akit hosszú távú szerződtetésnek szeretnének, pedig egyelőre nincs döntés.

A Real türelemmel próbálja letörni a játékos árát, akiért időközben a Manchester United is bejelentkezett és igyekszik túllicitálni a spanyol bajnokot. Ami korántsem nem nehéz, hiszen Florentino Perez az utóbbi időben inkább kivárásra játszik.

Közben a Real még másokkal is próbálkozik, így a saját nevelésű játékosokat is bevetne a következő szezonban, de ez semmiképpen sem biztos megoldás a Bajnokok Ligája címvédője esetében.

Pedig ha Yoro nem érkezik meg, Nacho pedig távozik, akkor a Real Madrid Antonio Rudiger, Eder Militao és David Alaba után Tchouamenit tekinti negyedik középső védőjének.

Ami elsőre megtiszteltetésnek hangzik, de a franciának közel sem ez a kedvenc posztja és nem is szívesen játszana ott.

Februárban és márciusban Carlo Ancelotti időnként még Nacho előtt is játszatta, de nyilván Tchouameni igazi helye ennél előrébb van. Ugyan mindent megtenne a klubért, de a sikeres igazolásoknak ő szurkol most a leginkább.

(Fotó: futball-espana)