Magyar foci

Szoboszlai kiakadt: „Utálom, rengeteget veszekedtem velük”

Szoboszlai Dominik elég világosan kifejezte érzéseit, miután nem került be a Liverpool keretébe a Chelsea elleni Carabao Kupa-döntőre.

Az összecsapásra készülve a liverpooli csapatnál több sérüléssel kapcsolatos kétely is felmerült, köztük a középpályás Szoboszlai is.

A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Pep Lijnders másodedző így nyilatkozott: „Megint őrült menetrenddel érkezünk, így háromnaponta játszunk. Fontos számunkra, hogy minden percet kihasználjunk, minden napot arra használjunk, hogy tényleg megnézzük, hogy vannak a játékosok. Még két edzés van hátra, megnézzük, mi a helyzet, aztán az utolsó pillanatban dönthetünk.”

Szoboszlai reagált arra, hogy nem került be a meccsnapi keretbe, és világossá tette, hogy játszani akar, nem egyetértve a klub orvosi stábjával.

A következőket mondta:

"Ők (az orvosi csapat) óvatosak velem. Ha rajtam múlna, játszanék (ma). Utálom ezt. Utálom, hogy nem játszom. Rengeteget veszekedtem az orvosokkal.”

A Liverpool szurkolói pedig a korábban Twitter néven ismert közösségi médiaplatformon dicsérték a hozzáállását, hogy játszani akar, de nagyjából egyetértettek abban, hogy a középpályásnak egyet kellene értenie a klub orvosi részlegének véleményével.

Borítókép: Getty Images