Nemzetközi labdarúgás

Sousa: "Olyan jól játszottunk, hogy a törökök is megtapsoltak minket"

"''Trabzonspor
 
Paulo Sousa a vidi.hu beszámolója szerint úgy vélte, sikerült elvégezni az eltervezett feladatokat. Senol Günes, a Trabzonspor trénere szerint jók a török csapat esélyei a továbbjutásra a 0-0-s iksz után. 
 
Paulo Sousa: "A legfontosabb az volt a mai mérkőzésen, hogy azokat a területeket, amelyeken veszélyes lehetett volna ránk a Trabzonspor, lezárjuk előlük. Ezt a csapat nagyon fegyelmezett játékkal meg is oldotta. Egy nagyon fontos ellenfél és egy kitűnő csapat ellen játszottunk olyan jól, hogy a mérkőzést követően az ő szurkolóik is megtapsolták teljesítményünket. Sikerült kapott gól nélkül befejeznünk a találkozót, vagyis csatáraik nem találtak be a hálónkba. Talán emiatt is – a hírek szerint – egy újabb csatár szerződtetését vette fontolóra a Trabzonspor. A kiszemelt játékos vételára – sajtóhírek szerint – 6 millió euró, ugyanakkor azt gondolom, hogy a mi két csatárunk teljesítménye, tudása és munkája ennél az összegnél sokkal sokkal többet ér a Videoton FC számára."
 
Senol Günes: "A mai mérkőzést meg akartuk nyerni kapott gól nélkül, utóbbi célunkat elértük, az előbbit azonban nem sikerült. Van még minimum 90 percünk arra, hogy kiharcoljuk a továbbjutást, úgy vélem, az esélyeink jók. Főleg mert a mai napon a játékosaink még nem a tudásuknak és képességeiknek megfelelően játszottak."