Nemzetközi labdarúgás

Sajtóhír: A Bayern München megtartja Alphonso Daviest

Tovább fokozódik a harc Alphonso Daviesért. A kanadai játékos évi 20 millió eurós fizetés alatt nem hajlandó meghosszabbítani jövő nyáron lejáró szerződését a Bayern Münchennel, a Real Madrid pedig 30 millió eurótól nem szeretne többet fizetni a 23 éves futballistáért.

A Bayern München 50 millió alatt biztosan nem válna meg a fiataltól, és a legfrissebb sajtóhírek szerint azt sem bánja, ha jövőre ingyen elveszíti őt.

A bajor csapat úgy tűnik döntött, mivel a Királyi Gárda nem fizeti ki a kért összeget, a Bayern megtartaná Daviest a következő szezonra is, még ha ez azt is jelenti majd, hogy szerződése lejárta után egy fillért sem kap majd érte.

— Florian Plettenberg (@Plettigoal) June 14, 2024

Florian Plettenberg szerint a jelenlegi helyzet ez, tehát a kanadait a 2024/25-ös szezonban is Bayern mezben láthatjuk majd, de ebbe a Real Madrid még beleszólhat, amennyiben kifizeti a bajorok által kért summát.

A német rekordbajnok tulajdonosai nem szeretnének semmi őrültséget csinálni, és megszabták a határt, amit szerintük a játékos éves szinten ér.

(Borítókép: X / Florian Plettenberg)