Küzdősportok

Roy Jones Jr. bejelentette fia tragikus halálát

Gyászol a bokszvilág, miután Roy Jones Jr. bejelentette a tragikus hírt, hogy fia elhunyt.

Jonest széles körben minden idők egyik legnagyobb profi ökölvívójaként tartják számon, aki több súlycsoportban is világbajnoki címet nyert. Visszavonulása óta Jones a bokszon belül mind a közvetítésben, mind az edzősködésben sikereket ért el, és a közelmúltban Chris Eubank Jr.-ral dolgozott együtt számos mérkőzésen.

A ringeken kívül Jonesnak és feleségének három gyermeke született, a legidősebb fiuk, Roy III. a nevadai Hendersonban lévő Findlay Prepben kosárlabdázik. Sajnos Roy a közösségi médiában jelentette be a hírt, hogy fia, Deandre 32 éves korában elhunyt, miután öngyilkos lett.

„Sajnos a fiam, Deandre szombaton öngyilkos lett. Annyira hálás vagyok, hogy Isten megengedte, hogy péntek este hazajöjjek, hogy életének utolsó éjszakáját velem és a családdal tölthesse. Tudom, hogy most sok ember nehéz időszakon megy keresztül, de semmi sem ér annyit, hogy kioltsd a saját életed. Isten adja, és Isten legyen az, aki elveszi. Kérem, tartsák tiszteletben a magánéletünket, amíg a családom és én feldolgozzuk ezt a veszteséget. Köszönöm a szeretetet és a támogatást."

Borítókép: Getty Images