Végül Raphinhának lett igaza, tényleg csak egy furán megfogalmazott reklámfogás volt Ronaldinhotól a korábban közzétett videó, és üzenet.

A brazil válogatott egykori ikonja azt mondta, hogy „a jelenlegi a valaha volt egyik leggyengébb brazil válogatott, és nem fogja követni őket a közelgő Copa Américán sem.”

Ronaldinho vasárnap – szintén az Instagramon – tiszta vizet öntött a pohárba.

„A szavaimmal csak néhány szurkolót idéztem. Ilyen kommenteket olvastam az interneten. Gondoljatok bele, milyen nehéz lehet ekkora ellenszélben pályára lépni. Egyszerűen nem lehet így játszani.” – mondta.

„A szurkolók támogatása megváltoztathat egy játékost. Tudom, miről beszélek.” – folytatta.

„Srácok, a csapatnak szüksége van a támogatásunkra, minél jobban bízunk bennük, annál magabiztosabbak lesznek a pályán. Ezért is csatlakoztam ehhez a kampányhoz.” – szólt a drukkerekhez Ronaldinho, aki, mint kiderült, csak a Rexonával kötött reklámkampány miatt írta korábban azt, amit.

„Kérünk mindenkit, hogy küldjenek támogató üzeneteket a válogatottnak a Copa América előtt. Adjuk meg nekik az igazi varázslatos brazil szurkolói biztosítást.” – fejezte be üzenetét Ronaldinho.

A brazil válogatott Dorival Junior irányításával június 25-én Costa Rica ellen kezdi meg szereplését a Copa América D csoportjában, ahol később Paraguay és Kolumbia válogatottjával is megküzd majd.

(Borítókép: X)