Nemzetközi labdarúgás

Romano tudja, kivel ül legközelebb tárgyalóasztalhoz a Real!

Ahogy az lenni szokott Fabrizio Romano transzfer guruval, ezúttal is az egykori Twitter-felületen, a most már X néven futó platformon osztotta meg a birtokába jutott információkat:

„Modric és Lucas Vasquez után a Nacho-kérdéskör ugyan még nincs tisztázva, de a Real Madrid illetékesei már elkezdik a tárgyalásokat Dani Carvajal szerződéshosszabbítását illetően! A klub ugyanis hihetetlenül elégedett a védő teljesítményével és elhivatottságával, és a következő hónapok egyik fontos része lesz a vele történő megállapodás.”

 

After Modric and Lucas Vazquez, waiting on Nacho situation to be clarified, Real Madrid will also start talks over new deal for Dani Carvajal.

The club is extremely happy with his performances and commitment, new contract will be a topic to discuss in the next months. pic.twitter.com/fKTgDif97V

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 17, 2024

A 32 esztendős játékos valóban jó borokhoz haonlóan öregszik, továbbra is a világ egyik legjobb jobboldali hátvédje, aki a BL-döntőben is gólt szerzett, valamint a Mérkőzés Emberének járó díjat is bezsebelhetett. S ha mindez nem volna elegendő, a Real-védő az Eb-csoportkör első spanyol meccsén is beköszönt, ami tovább növeli ázsióját.

Romano szerint a Real arra is hajlandó Carvajal esetében, hogy a házon belüli, „30 év fölötti játékosokkal csak egy évre szóló szerződéseket kötünk” szabályát figyelmen kívül hagyja, és két évre hosszabbítson a spanyollal.
 

(Fotó: Julian Finney/Getty Images)