Nemzetközi labdarúgás

Raphael Varane szerint a Manchester United a Bajnokok Ligájában a végsőkig juthat

Raphael Varane úgy véli, hogy a Manchester United a gyengébb szezonkezdet ellenére is sokkolhatja a futballvilágot, és megnyerheti idén a Bajnokok Ligáját.

A Vörös Ördögök jelenleg a tizedik helyen állnak a Premier League-ben, miután az első hét mérkőzésükből négyet elveszítettek, és a Bajnokok Ligája-csoportjuk végén állnak a Bayern München elleni 4-3-as vereséget követően.

Az eddigi gyenge forma ellenére a négyszeres Bajnokok Ligája-győztes Varane hisz abban, hogy ebben a szezonban újabb európai serleggel bővítheti gyűjteményét.

„Igen, úgy gondolom, a minőség megvan a csapatban. A verseny nehéz, minden részletre oda kell figyelni, de minőségi és jó mentalitású csapatunk van. Van még mit javítanunk, nem úgy indult a szezon, ahogy vártuk, de még mindig úgy gondolom, hogy megvan a minőségünk ahhoz, hogy felvegyük a versenyt a világ legjobb csapataival. Úgy gondolom, a verseny a részletekről szól, és hatékonynak kell lenned ahhoz, hogy megnyerd azt” – mondta Varane.

Erik ten Hag csapata kedd este a Galatasaray ellen lép pályára az Old Traffordon, és reméli, hogy megszerezheti első pontjait Európában ebben a szezonban.

Borítókép: Rasid Necati Aslim/Anadolu Agency via Getty Images