Nemzetközi labdarúgás

Ramos egy mondattal figyelmeztette csapattársait, amikor beállt Modric

A madridiak cserepadra szorult legendája nagyszerű gólt lőtt mintegy húsz méterről, alig öt perccel azután, hogy a Santiago Bernabeu tapsvihara közepette pályára lépett.

Egy másik Real-ikon is a gyepen volt ezekben a percekben, de már Sevilla-mezben. Sergio Ramos 2005-től 2021-ig erősítette a fővárosiakat, és mindent megnyert a klubbal, amit csak lehetett. Ötször volt spanyol bajnok, négyszer Bajnokok Ligája-győztes, összesen 22 trófeát nyert a királyi gárdával, amelynek egy időben csapatkapitányi karszalagját is viselte.

A Ramos és Modric között az évek során olyan barátság alakult ki, amely a mai napig összeköti őket. Modric ezt megerősítette a Sevilla elleni mérkőzés után, amikor Ramost legendának és testvérének nevezte. Amellett, hogy barátok, Modric nagyon jól tudja, hogy mik Ramos kvalitásai, ahogy Ramos is tudja, hogy honnan leselkedik rájuk veszély, ha a horvát középpályásnál van a labda.

Pontosan erre figyelmeztette csapattársait, amikor a vasárnapi mérkőzés 76. percében látta Modricot beszállni. Ekkor odakiáltott a csapattársainak: Hé! Állítsátok meg Modric passzait (külsővel), mindig ezt kell tennetek”.

Néhány perccel később Modric lövését nem sikerült megállítani, ezzel nyert a Real Madrid és megerősítette első helyét.

Borítókép: Getty Images