Újabb szemtanú számolt be Duhamel megveréséről

Újabb szemtanú jelentkezett, aki elmesélte, hogyan ütötte meg Jonathan Duhamelt a PokerStars partija után Martin Finger a Bahamákon.


Néhány napja rendezték meg a Bahamákon a PokerStars Caribbean Andvnture (PCA) zárópartiját, amely Jonathan Duhamel és Martin Finger kisebb incidensével zárult. Az elmúlt napokban több szemtanú is beszámolt a tetlegességig fajuló szóváltásról, de most olyan valaki jelentkezett amely az este szinte minden másodpercében a két érintett közelében volt. Frank Op de Woerd saját blogján mesélte el, hogy mit látott.

- Duhamel és Finger is alaposan leitta magát az éjszaka során. Már a partin is kötekedtek egymással, majd Fingert a biztonságiak ki is dobták, de Duhamel az épületben maradhatott. A német zsugás zokon vette a történteket, így megvárta amíg a 2010-es WSOP győztes kijött a buliról, majd belerúgott, ezt követően arcon ütötte, majd elszaladt. Duhamel utána akart menni, de többen is lefogták, és nem engedték, hogy elfajuljon a dolog. Ezt követően a szobájába kísérték az őrjöngő kanadait, aki nem volt hajlandó megnyugodni, s ahelyett, hogy lefeküdt volna, visszament a partira, hátha újra felbukkan ott Finger is. Azonban a német messzire elkerülte a tetthelyet, így Duhamel kénytelen volt beérni azzal, hogy néhány dísznövényt rúgott szét - számolt be az esetről saját blogján, Frank Op de Woerd.
 

Videók