PartyPoker: Seiver és Negreanu a londoni Premier League VI-on

Seiver és Negreanu is részt vesz PartyPoker.com Premier League VI. versenyén. A versenyt a WPT London ideje alatt rendezik meg az Aspers Casinóban.


Scott Seiver és Danel Negreanu az első két résztvevője a PartyPoker.com Premier League VI versenyének. A versenyt idén március 17. és 23. között rendezik meg a londoni Aspers kaszinóban a WPT London ideje alatt.

Seiver a PartyPoker.com Premier Leage V. nyertese, és győzelme óta is minden fontosabb tornán szerepelt. „Nagyon élvezetem a tavalyi versenyt, nagyszerű érzés volt nyerni. Alig várom, hogy idén megvédhessem a bajnoki címe” – mondta el Seiver.

Daniel Negreanu szintén nem először vesz részt a versenyen, a kanadai játékos még a IV. szezonban ült asztalhoz. „Nagyon örülök, hogy visszatérhetek a póker Premier Ligájába. Szeretem a torna formátumát, és úgy gondolom, hogy az ilyen különleges versenyek jót tesznek a pókernek” – mondta Negreanu.

A tornán tizenhat pókerjátékos vesz majd részt, akiket két, nyolcfős csoportra osztanak. Az első három mindkét csoportból automatikusan továbbjut, míg a negyedik és ötödik egy három mérkőzéses heads-upban küzd meg a továbbjutásért. A torna házigazdája a PartyPoker.com nagykövete, Kara Scott lesz.

A PartyPoker.com Premier League VI-ra a londoni WPT tornával egyidőben kerül sor. A WPT tornát szintén az Aspers Casinóban rendezik meg március 15. és 19. között.

Videók