Hellmuth ellen nincs orvosság

Phil Hellmuth talán az egyik legképzettebb pókerjátékos a világon, ha ő gyengén játszik az nem feltétlenül azért van, mert rossz formában van, sokkal valószínűbb, hogy ez is csak stratégia és ezt megtapasztalhatták a The Poker Player's Championship játékosai is.


Noha Phil Hellmuth óvatosan és nem túl feltűnően kezdett a The Poker Player's Championship első napjain, mostanra előtört belőle a bajnok, s egyre aktívabban, no meg veszélyesebben nyomul előre a zsetontáblázaton.

Az mindenesetre biztos, hogy a jelenleg is zajló - negyedik szakaszában lévő - versenyen nem egy életbiztosítás kiállni ellene, hiszen aki eddig megtette és nagyobb tétet rakott be az asztalra, már nincs versenyben.

Hellmuth bácsi ráadásul kiverte az utolsó két európai versenyzőt is a tornáról, noha ellenfelei sem számítanak kezdőnek. Sőt, az ausztrál születésű, de jelenleg olasz színekben versenyző Jeff Lisandro eddig ötször szerzett WSOP karkötőt, ma azonban ő sem volt képes megállítani Philt. Pedig megpróbálta, mikor két párral all-int mondott, azonban amerikai ellenfele három ötöse ellen ez mit sem ért, így Lisandro végül a 11. helyen végzett.

Rövid idő múlva aztán az orosz banktulajdonos, Vladimir Shchemelev szintén megpróbált Hellmuth hátán felfelé mászni a rangsorban, vesztére – az orosz versenyző ezzel a 10. helyet kaparintotta meg. Hellmuth papa pedig azóta is brillírozik, és jelenleg 2 millió felett jár - de hamarosan véget ér a negyedik nap és majd akkor számolunk be részletesen az állásról.
 

Videók