Ez nem semmi: hatalmas leoltást kapott a világ legjobbja

Tony G. a PartyPoker oldalán nyilatkozott Phil Hellmuth-ról, aki megnyerte a 2012-es WSOP-n 12. világbajnoki karkötőjét. A győzelmével kapcsolatban sajátos stílusban beszélt Tony G..


„Teljesen meglepődtem! Hellmuth megnyerte a 12. karkötőjét – valaki, aki az elmúlt napokban inkább szórakozott, poénból nyert is. Ahogy Phil mondaná számára ötvenszer többet ér egy újabb karkötő, mint más számára tíz millió dollár a bankban. Komolyra fordítva a szót, szeretnék gratulálni Hellmuthnak. Mindig úgy gondoltam, hogy a pókernek szüksége van rá és arra is, hogy megnyerje a 12. karkötőjét. Minden egyes megnyert karkötővel Phil öregszik egy évet – márpedig elérni a 12 éves szellemi színvonalat az eddigi 11 éves helyett igazán fontos lépés. Képzeljük csak el mi lesz, ha megnyeri a 18. karkötőt! Szép munka Phil!" - mondta igencsak szókimondó stílusában Tony G. Phil Helmuthról.

"12 évesen már mestere vagy a két keréken biciklizésnek és még csak támaszték sem kell. Most, hogy megnyerted ezt a karkötőt, remélem, rendeződik a szponzori szerződésed is. Meglepődtem, de mégis gratulálok Phil!” – fejezte be Tony G.

A WSOP 2012 versenyét Las Vegasban rendezték meg idén.

Videók