Elképesztő órabérért oktat a "leggyengébb" pókervilágbajnok

Jamie Goldot nagyon sokan minden idők leggyengébb pókervilágbajnokának tartják. A 2006-os WSOP Main Event győztes zsugás ettől függetlenül elképesztő összegért tanítja a következő generáció játékosait.


Jamie Gold még amatőr játékosként nyerte meg a 2006-os WSOP Main Eventet, amivel a valaha volt legnagyobb élő torna nyereményét vihette haza (12.000.000 dollárt).

A világbajnoki címet követően Gold számos versenyen indult, de igazán kimagasló eredményt azóta sem sikerült elérnie. A mai napig legfeljebb félprofi pókeresnek tekinthető, a kártya mellett a reality show-k gyártásával foglalkozó Buzznation produkciós iroda vezetőjeként vált igazán ismertté.

Goldot sokan minden idők leggyengébb pókervilágbajnokának tartják, de nemcsak tudása, hanem a kártyaasztaloknál tanúsított etikátlan, gúnyos magatartása miatt is. Még mielőtt nem futott be, mint milliomos zsugás a filmiparban dolgozott első sorban ügynökként és producerként.

A fentiek fényében elég meglepő, hogy a 42 éves exvilágbajnok jelenleg pókeroktatóként is dolgozik, méghozzá döbbenetes, 1.000 dolláros órabérért. Ez megegyezik a világ legjobb NLHE heads-up játékosának tartott Daniel "jungleman12" Cates oktatói órabérével, és körülbelül duplája olyan pókeresek órabérének, mint például Ashton "theashman103" Griffin, Vanessa Selbst, Tri "SlowHabit" Nguyen vagy Ariel "FoxwoodsFiend" Schneller.

Videók