Az RTL Klub pókerműsorral szeretne kaszálni

Új pókersorozat az RTL Klub műsorán a PokerStars támogatásával.


Október 17-én új műsorral debütált hazánk egyik legnézettebb kereskedelmi csatornája, az RTL Klub a PokerStars-szal karöltve. A sorozat bepillantást enged tudáson alapuló póker világába. A műsor minden héten hétfőn este 23:15-kor kerül vetítésre és egyaránt hasznos a teljesen kezdő játékosok számára, valamint a már gyakorlottabb társaiknak is, hiszen olyan nagyágyúktól tanulhatnak majd a játékosok, mint például a nemrég hazánkban járt Daniel Negreanu.

Pókerezni tanulni nem könnyű, számos szabállyal és kitétellel találkozhat az, aki profi játékos szeretne lenni. Azonban a kártyalapok és a matematikai összefüggések ismerete még mindig kevés ahhoz, hogy valaki világbajnok lehessen, vagy akár ahhoz, hogy egy kis mellékeshez juthasson általa. A póker kitartást, higgadtságot, hihetetlen koncentrációt követel és e mellett a szerencse faktor is befolyásolhatja egy játék kimenetelét. Az új pókerműsor most az alapoktól indul, megtanít mindenre, amire egy vérbeli profinak szüksége lehet. A műsorban természetesen szakértők is megjelennek, akik saját, hosszú évek alatt szerzett tapasztalataik alapján segítik majd a kíváncsi tanoncok első lépéseit. A 4 WSOP karkötővel rendelkező, közel 14 millió dollár össznyereménnyel büszkélkedhető Daniel Negreanu, az ausztrálok legsikeresebb játékosa, Joe Hachem, a pókerben legbefolyásosabb emberként ismert Chris Moneymaker, továbbá Jason Mercier, Victoria Coren, Liv Boeree és Theo Jørgensen lesznek a műsor mentorai.

A sorozat első felvonásának alkalmával a Texas holdem póker alapszabályaival ismerkedhettek meg a nézők, mely az egyik legnépszerűbb pókerfajta az egész világon. Fény derült az egyes lapkombinációk értékére és a játék menetére, a pókerszótár segítségével pedig mindenki számára világossá válhatott, hogy mit is takar pontosan a kassza, a nuts vagy a szett kifejezés. A második alkalom, melyre ma este kerül sor, már kifejezetten az indulólapok körül fog forogni és olyan póker szlengek igazi jelentésére kaphatunk magyarázatot, mint például a ducks (kacsák), a hooks (horgok) és a bullets (golyók).

Nagyszerű sorozattal van dolgunk, mely profik közreműködésével érhetően magyarázza el a póker alapjait, és megtanít olyan fogásokra és trükkökre, melyekkel akár tökéletesíthetik, akár az alapjaitól felépíthetik saját taktikájukat a magyar pókeresek. Azok, akik otthon rögzítik az egyes részeket átfogó képet kaphatnak a póker világáról és magabiztosan illeszkedhetnek bele ebbe az izgalmakkal és kihívásokkal teli közösségbe, ahol mindenkinek gyorsabban dobban a szíve egy pakli francia kártya láttán.

Videók