Az onlinepóker veszélyes, tönkreteszi a fiatalokat

Az M Rosort elnöke, Anthony Marnell egyet ért a Las Vegas Sands ügyvezető igazgatójával, Sheoldon Adelonnal abban, hogy az online póker veszélyes lehet az egész családra.


Nem a Las Vegas Sands ügyvezető igazgatója, Sheldon Adelson az egyetlen vegasi kaszinótulajdonos, aki teljes mértékben ellenzi az online póker legalizálását, ugyanis az M Rosort elnöke, Anthony Marnell is kijelentette, hogy ő maga is ellene van.

Adelsonhoz hasonlóan Marnellt is aggasztja, hogy az online póker miatt nagyon sok fiatalkorú ismerkedik meg a kártyával.

- Egyszerűen nem látok olyan lehetőséget, amely teljes biztonságban tartja a gyermekeinket. Ha törvényesítik az online pókert, akkor azzal túl messzire merészkednek. Az online szerencsejátékok függőséget okoznak, és torzzá tehetik a családokat, ezt pedig nem ismerik fel a szolgáltatók. Még a kaszinókban is vannak szerencsejáték-problémák, és azokkal sem tudunk mit kezdeni. Ez persze csak az én aggályom. Tudom, hogy a játékiparnak mások az igényei, de én ezt gondolom. Semmilyen szerencsejátékot nem szabadna beengedni az otthonainkba. Először még csak a bingóról van szó, utána egész Vegas munkanélküli lesz. Szerintem az online póker engedélyezése nem a vége a szerencsejátékok elleni harcnak, sokkal inkább a kezdete… - nyilatkozta Anthony Marnell egy állami tévéműsorban.
 

Videók