Magyar foci

Nikolics: Elérkezett a váltás ideje!

 

""

 
 
A 28 éves, 23-szoros magyar válogatott csatár a Real Madrid elleni BL-mérkőzést követően leült lengyel klubjának vezetőivel, és egyezséget kötött. Ha megfelelő ajánlat érkezik, távozhat a varsóiaktól – olvasható a Nemzeti Sportban.
 
„Őszinte leszek: a Real elleni mérkőzés után leültem az elnökünkkel és a sportigazgatónkkal, s megegyeztünk, hogy megfelelő ajánlat esetén távozhatok. Korrektek voltak, és jelezték, hogy ha az irántam érdeklődő klubok egyikének sikerül velem megállapodnia, rajtuk nem múlik az üzlet megkötése. Szerintem elérkezett a váltás ideje.”
 
„A minap is mondtam, hogy keresnek a tengerentúlról, de konkrétumról még nem számolhatok be. Arról viszont igen, hogy beszéltem Veljko Paunoviccsal, a Chicago Fire vezetőedzőjével, aki megjegyezte, örömmel látna a csapatában. Mi több, vezérszerepet szánna nekem. Felhívtam a korábban a Kansas Cityben futballozó Németh Krisztiánt, ő azt mondta, az amerikai bajnokság stílusa kimondottan jó lenne számomra. Szinte az összes együttes a támadásra helyezi a hangsúlyt, egy csatár aligha vágyhat ennél többre. 
 
Filipovics Vladan, a játékos menedzsere korábban azt is elmondta, Kínából is keresik védencét.