„Tanulj tiszteletet!” – Messi reagált Ugarte obszcén mozdulatára

Az Argentína-Uruguay vb-selejtezőn a vendégek játékosa kemény szexuális utalást tett Messi és csapattársai kapcsolatára.


 A 2022-es katari világbajnokság óta először szenvedett vereséget Argentína, miután Uruguay 2-0-ra verte őket vendégként.

A meccs végig parázs hangulatban telt, a játékosok többször is összementek a találkozó során, Ugarte mozzanata azonban sokaknál kiverte a biztosítékot.

A PSG középpályása Rodrigo De Paullal akaszkodott össze, amelynek következtében ujjával és nyelvével orális aktusra utaló mozdulatokat tett. A dél-amerikai sajtó szerint a játékos egyértelműen arra utalt, hogy az argentinok mennyire imádják csapattársukat, Lionel Messit.

Természetesen verekedés lett a cselekedetből, később pedig Messi is megszólalt ennek kapcsán, és tiszteletre intette ellenfelét.

„Ez valamilyen szinten normális, Uruguay ellen mindig ilyenek a meccseink. Inkább nem mondom ki, mire gondolok… A fiataloknak meg kell tanulniuk tisztelni az idősebbet. Van még mit elsajátítaniuk tiszteletből…”

Argentína veresége ellenére is vezeti selejtezőcsoportját.

Videók