"Ronaldo a braziloknak csak egy utcán sétáló kövér ember"

Kaká szerint hazájában nem becsülik meg eléggé a legendákat.


A brazil válogatott egykori játékosa bírálta hazája szurkolóit, és egy kemény példával világított rá arra, hazájában nem mindig ismerik el a legendás játékosokat.

Kaká nemrég a BeIN Sportsnak adott interjút, melyben kifejtette a brazilok nem bánnak túl jól az olyan játékosokkal, mint Neymar Jr., vagy Ronaldo Nazario.

„Furcsa ezt kimondani, de sok brazil nem támogatja Brazíliát” – vallotta be Kaká.

„Néha előfordul. Ha valahol meglátják Ronaldót, általában azt gondolják, váó, ő tényleg más. Ehhez képest Brazíliában ő csak egy kövér ember, aki az utcán sétál.”

„Jelenleg Brazíliában sokan beszélnek Neymarról, de negatívan. Talán a politika miatt, de mi, brazilok néha nem ismerjük el a tehetségeinket” – tette hozzá.

Az elhangzottak kapcsán a műsorvezető, Richard Keys nem akart hinni a fülének és visszakérdezett: várjunk csak… Ronaldót nem értékeli ugyanolyan nagyra a brazilok, mint mi?

„Természetesen sok brazil szereti Ronaldót, én is szeretem Ronaldót, de teljesen máshogy értékelik őt Brazíliában és külföldöm. Az országon kívül jobban tisztelik őt, mint a hazájában” – válaszolta Kaká.

Borítókép: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Videók