Piers Morgan elképesztő elmélete: a franciákat megmérgezték

Az újságíró ennek tudja be a franciák vereségét. - TOP5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


Piers Morgan a franciákkal kapcsolatosan tett furcsa megjegyzése miatt ismét a címlapokra került.

A francia válogatott a világbajnoki döntő első félidejében harmatos teljesítményt nyújtott, majd Kylian Mbappé duplájával egyenlített. A PSG sztárja a hosszabbításban is gondoskodott csapatáról, és harmadik találatával tizenegyespárbajra mentette a meccset.
Mivel azonban a negyeddöntők előtt a francia csapat több tagját is betegség döntötte le a lábáról, Piers Morgan furcsa elmélettel állt elő.

„Nem vírus volt, a francia csapatot egyértelműen szándékosan megmérgezték” – írta Morgan a Twitteren.

Bár az emberek élvezik a jó összeesküvés-elméleteket, különösen, ha a futballról van szó, elmondható, ez a történet nem bír olyan mélységgel, mint Ronaldo Nazario esete az 1998-as vb-döntő előtt. Az, hogy Morgan miért foglalt álláspontot a franciák ügyében, egyelőre tisztázatlan, főleg, ha megnézzük, hogy posztja után szinte csak negatív kritikák érték őt.
Didier Deschamps megerősítette, hogy csapatát érintette a rajtuk átmenő betegség, de nem volt hajlandó erre hivatkozni a vereségük indokaként.

„Nehéz helyzetbe kerültünk, némileg fáradtak voltunk és talán ennek volt fizikai vagy pszichológiai hatása, de nem aggódtam a kezdő játékosok miatt, 100%-ban fittek voltak” – jelentette ki Deschamps a meccs utáni sajtótájékoztatóján.

Borítókép: Michael Regan - FIFA/FIFA via Getty Images

Videók