Németország-Japán: a szurkolók állítják, Wenger évekkel ezelőtt megjósolta ezt

A jövőbe látott?


Az Arsenal szurkolói szerint a japánok németek elleni meccsén bejött az, amit klubjuk egykori vezetőedzője, Arsene Wenger már évekkel ezelőtt megjósolt.

A katari labdarúgó-világbajnokság 4. játéknapján a Japánok nagy meglepetést okoztak azzal, hogy 2-1-re fordítottak és nyertek a németek ellen. A győztes gólt a VfL Bochumban játszó Taku Asano szerezte. A 28 éves játékos korábban a szerb-, és a japán bajnokságban is játszott már, ám a Premier League-et követőknek sem feltétlen ismeretlen a neve. Az Arsenal ugyanis 2016-ban leigazolta őt, igaz egy munkavállalási engedély körüli vita miatt sosem léphetett pályára az Ágyúsok színeiben.

A klub akkor vezetőedzője, Arsene Wenger nagy tehetségnek kiáltotta ki a csatárt, aki előtt fényes jövő áll majd.


Bár közel 6 év eltelt azóta, Asano most a japán csapat hősévé vált, és az Arsenal szurkolói szerint beváltotta azt, amit Wenger korábban állított róla.

„Arsene Wenger, ismét megmondta!" – írta egyikük a közösségi oldalán.

„Arsene Wenger valamibe belenyúlt...ÚJRA. Takuma Asano”
– vélekedett egy másik drukker.

És egy harmadik rajongó pedig így vélekedett: lehet, hogy ez (az Arsenalban) nem sikerült Takuma Asanonak, de most láthattuk, mit látott benne Arsene Wenger. Micsoda győzelem Japánnak!

Kezdődik a világbajnokság. Itt az ideje egy kis játéknak. Ki lesz a Sport365 világbajnokságának világbajnoka? Csatlakozzatok a képre kattintva!

Borítókép: David Ramos – FIFA/FIFA a Getty Images

Videók