Messi csak biztonsági őrök segítségével tudott bejutni saját házába

Elképesztő őrület fogadta az argentin hőst.


Lionel Messit hősként fogadták otthona előtt azt követően, hogy a hétszeres aranylabdás világbajnoki címig vezette csapatát.

Lionel Messi pályafutása végéhez közeledve feltette a pontot az i-re azzal, hogy világbajnoki címet nyert az argentin válogatottal. A hétszeres aranylabdás igazi vezérként vezette csapatát, és az egyenes kieséses szakasz minden mérkőzésén gólt szerzett. Nem csoda tehát, hogy a torna legjobbjának megválasztott játékosnak elképesztő fogadtatásban volt része akkor, amikor hazaérkezett.

Az argentin válogatottat már a reptéren is több ezren várták, a Buenos Airesben zajló buszos felvonulásra pedig megszámlálhatatlanul sokan érkeztek. Olyannyira, hogy egy pontos félbe is kellett szakítani az ünnepséget, mivel több szurkoló megpróbált beugrani a nyitott tetejű buszba. Végül a játékosokat helikopterre ültették, hogy arról üdvözölhessék az utcákra kilátogató több mint 4 millió embert.

Bár lehet, hogy Lionel Messi azt hitte, hogy az elképesztő felhajtás után rosariói otthonukban nyugalmat lel majd, nagyot tévedett. Amikor a sztárjátékos feleségével megérkezett a házuk elé, óriási tömeg fogadta. Ahhoz, hogy Messi be tudjon jutni a lakásába biztonsági őrök bevetésére volt szükség, akik kimenekítették őt az autójából és házához kísérték a hatalmas ováció közepette.


A jelenetről készült felvételeket imádták a rajongók, és számos hozzászólással árasztották el.

„Mit vitt véghez Messi, hogy még az otthonába sem tud eljutni anélkül, hogy tömegek ne mondanának köszönetet neki. Valami hatalmasat tett" – írta az egyikük.

„Valószínűleg napokig nem tudja elhagyni a házát” – tette hozzá egy másik rajongó.

„Az őrületet abszolút istennek kell éreznie magát" – jegyezte meg egy harmadik drukker.

Borítókép: Twitter.com

Videók