Cristiano Ronaldo nem edzett együtt a többi portugál cserejátékossal

A portugál sztár a Svájc elleni győzelmet követő első edzésen nem volt hajlandó dolgozni.


Cristiano Ronaldo továbbra is nagy port kavar a 2022-es katari világbajnokságon. A portugál sztár a Svájc elleni 16 közé jutásért vívott mérkőzésen csereként lépett pályára a 73. percben, a kiválóan játszó Joao Félix helyére.

A negyeddöntőbe jutást követő napon Fernando Santos edző edzést szervezett a pályán azokkal a játékosokkal, akik a Svájc elleni mérkőzésen a kispadon kezdtek... de Cristiano nem volt köztük. A kezdők a konditeremben végeztek egy kis munkát, CR7 pedig velük maradt. A portugálok edzőtáborából biztosítják, hogy Cristiano Ronaldónak nincsenek panaszai, és tökéletes állapotban van, de meglepő, hogy nem volt a cserejátékosok csoportjával, akik az edzőpályán dolgoztak.

A svájciak ellen Fernando Santos vetett véget Cristiano 31 meccses kezdőként játszott sorozatának a nagy tornákon. A portugál 2008 óta nem kezdett mérkőzést a kispadról. Ez az akkori Európa-bajnokságon történt, és érdekes módon Svájc ellen.

Minden, ami Cristiano Ronaldo körül történik, mindig vitát vált ki. A portugál válogatottról tudósító sajtó is meglepődött, amikor Cristiano nem a kezdőből kimaradt játékosokkal dolgozott, és inkább maradt a többet játszókkal, akik a percek terhelése miatt alacsonyabb intenzitással dolgoztak.

Borítókép: Richard Sellers/Getty Images

Videók