Canelo bocsánatot kért, Messi nem

Mindkét fél átgondolta az elmúlt napok történéseit.


Úgy tűnik, végéhez ért a Canelo Alvarez és a Lionel Messi közti félreértés miatt kirobbant interneten zajló „háború”.

Lionel Messiről a napokban elterjedt egy felvétel, amelyben az argentin belerúg egy az öltöző padlóján fekvő mexikói mezbe. A videó alaposan felbosszantotta Canelo Alvarezt, aki a közösségi médián keresztül fenyegette meg a hétszeres aranylabdást, mondván az Isten mentse meg őt attól, hogy véletlenül összefussanak. Az üzenet aztán láncreakciót váltott ki. Messit sorra védték be egykori csapattársai és honfitársai, de az öklözők közt is volt olyan, aki mellé állt.

A néhány napig tartó üzengetés végén Canelo megbékélt és közösségi oldalán kért bocsánatot azért, hogy korábban elragadták az indulatok.


„Az elmúlt néhány napban elragadtatott a hazám iránt érzett szenvedély és szeretet, és olyan megjegyzéseket tettem, amelyek nem voltak a helyénvalóak, ezért bocsánatot szeretnék kérni Messitől és Argentína népétől. Minden nap tanulunk valami újat, és ezúttal rajtam volt a sor” – írta Twitter-fiókján a bokszoló.

Az esetről magát Messit is megkérdezték az újságírók, azt követően, hogy az argentinok Lengyelországot legyőzve csoportelsőként jutottak tovább.

„Félreértés volt. Akik ismernek, tudják, hogy nem vagyok tiszteletlen senkivel. Ezek a dolgok a megtörténnek a meccs után az öltözőben. Nem kell bocsánatot kérnem, mert nem voltam tiszteletlen Mexikóval vagy a mezzel” – mondta Messi.

Borítókép: GettyImages

Videók