Sallói Dániel is pályára léphet az All-Star-csapatban

Az MLS All-Stars ellenfele a mexikói élvonal álomcsapata lesz augusztus 25-én.


A góllövőlista negyedik helyén álló Sallói Dániel is pályára léphet az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) All-Star-csapatában.

A liga szerdán hozta nyilvánosságra a 28 játékosból álló keretet, és a névsorban megtalálható a Sporting Kansas City szélsője is, aki a mostani idényben kilenc gólnál és négy gólpassznál jár. Az MLS All-Stars ellenfele a mexikói élvonal álomcsapata lesz augusztus 25-én, a Los Angeles-i Banc of California Stadionban.

Klubja honlapja szerint Sallói az SKC első játékosa, aki szerepelhet az All-Star-mérkőzésen. A magyar futballistát 12 társával együtt Bob Bradley szakvezető választotta ki. További 13 játékost a szurkolók, a játékosok és a média képviselői szavaztak be, két embert pedig Don Garber, az MLS vezetője nevezett meg.

Amióta 2016-ban Kansas Citybe igazolt, Sallói 122 mérkőzésen 32 gólt szerzett és 14 gólpasszt adott. Az All-Star-csapat keretében olyan ismert futballisták kaptak helyet, mint a mexikói Carlos Vela és Chicharito Hernández, akik éppen honfitársaik ellen lépnek majd pályára.

Borítókép: SallóiDániel/Facebook

Videók