„Messi csak egy akar lenni a srácok közül”

Az Inter Miami kapusa arról beszélt, milyen csapattárs az argentin klasszis.


Hívták Barcelonából, mehetett volna a szaúdiakhoz, ám Lionel Messi végül az Inter Miami csapatához igazolt. Ahol csapatkapitánnyá vált, elhódították a Ligák Kupáját és visszanyerte régi formáját is.

Arról, hogy Messi milyen ember a hétköznapokban, hogyan lehet vele együtt dolgozni, Drake Callender, az együttes kapusa nyilatkozott a USOpen.com-nak.

„Ő egy nagyszerű csapattárs. Elég félénk és tudod, halk szavú. Mindig arra kell gondolnom, hogy ez a srác egy teljesen új ligába, egy teljesen új országba érkezett. Valószínűleg próbál beilleszkedni. Minden új neki, tudod? Szóval mindent megtettem, hogy segítsek neki, hogy úgy érezze, szívesen látjuk. Próbáltam nem rajongani vagy ilyesmi, azt hiszem, egy átlagos csapattársi kapcsolat alakult ki köztünk.” – véli Callender.

A kapus látja társán az elkötelezettségét a sport és a csapat iránt. „A rövid idő alatt, amióta velünk van, nagyon beleélte magát abba, amit próbálunk csinálni. Nagyszerű dolgokat tett a pályán és azon kívül is. Ő csak egy akar lenni a srácok közül, tudod? A csapattársaink közé akar kerülni, alázatos, amit nagyon tisztelek. "

"És látva, hogyan működik az edzőpályán, milyen fontosnak tartja a tréningeket és a mérkőzéseket, még mindig látni a tüzet a szemében, amikor versenyez, ez megmutatja nekem, hogy milyen szinten kell versenyeznünk, ha ambiciózusak akarunk lenni és meccseket akarunk nyerni.” – tette hozzá.

Az Inter Miami magyar idő szerint pénteken 1:30-kor a Toronto csapatát fogadja.

Borítókép: Megan Briggs/Getty Images

Videók