'Felébresztették a szörnyeteget' – a CF Monterreyre nehéz percek várhatnak!

Alexi Lalas, a korábbi amerikai válogatott labdarúgó, immáron televíziós szakértő szerint egy „felbőszített” Lionel Messi érkezik meg Monterreybe, ami nem sok jót jelent a mexikóiaknak.


Az argentin és csapata, az Inter Miami a CONCACAF Bajnokok Ligájában került egy párharcba a CF Monterrey gárdájával, ahol az első mérkőzés végén Lionel Messi bár nem lépett pályára, ám összeszólalkozott a vendég közép-amerikaiak szakvezetőjével, Nico Sánchezzel. Nem mellesleg a 0-2-es vendégsikert hozó odavágó után kikerült egy WhatsApp-hangüzenet, amelyben a mexikói ak vezetőedzője „ördögarcú, megszállt törpének” nevezte a nyolcszoros Aranylabdást.

Az első találkozót sérülés miatt kihagyó argentin immáron egészséges, góllal tért vissza az MLS-be, és Alexi Lalas szerint felbőszülve várja a visszavágót, merthogy egy „szörnyeteg” utazik majd el szerint Mexikóba. A korábbi profi a Union Podcastben jelezte, hogy szerinte nem biztos, hogy jó ötlet volt szóváltásba keveredni minden idők egyik legjobbjával.

"Egy felbőszített, dühös Messi érkezik majd meg Mexikóba, azt hiszem észnél kell majd lenniük a házigazdáknak, mert szörnyeteggé válik majd az argentin”

Hogy képes lesz-e megfordítani a dél-amerikai vezetésével a párharcot az Inter Miami? Ez egyelőre kérdőjeles, azonban az biztosra vehető, hogy Lalasnak egy dologban igaza van: sokkal jobb egy közömbös Messit az ellenfél soraiban tudni, mint egy revansra szomjazót. A párharc győztesére a sorozat elődöntőjében egyébiránt a Columbus Crew együttese vár.

(Fotó: GettyImages)
 

Videók