5 gól egy 9 évestől – az alma nem esett messze a világsztár fájától!

Öt gólt lőni egy 9 éven aluliakból álló csapatban általában kevés ahhoz, hogy mértékadó sportoldalak címlapon foglalkozzanak a gólvágóval. Ha azonban Mateo Messinek hívnak, és Lionel Messi az édesapád, nos, a helyzet villámgyorsan változik, kötelezően foglalkozni fognak a találatokkal.


Lévén ma már minden gyermek minden megmozdulása dokumentálásra kerül, az ifjú Messi floridai „pentájáról” is készült videófelvétel. Szabadrúgásból is beköszönt az Inter Miami U9-es brigádjában pallérzódó kissrác, meg persze további 4 gólt lőtt, nem mellesleg az egyik gólt követően édesapja híres gólörömét is bevetette!Nem ez az első alkalom, hogy a világsztár apuka valamely gyermeke a híradások egyik vezető témájává válik: a hónap első felében Lionel legidősebb fiúgyermeke, a 11 esztendős Thiago az Inter Miami U12-es csapatával vett részt a Nemzetközi Húsvét Kupán, ahol remek játékkal és góllal segítette kupagyőzelemhez klubját.

A gyerek meccsét és fantasztikus teljesítményét látva könnyen lehet, hogy a következő MLS-fellépésen a Papa is csipkedni fogja magát, nehogy szégyenben maradjon a trónörökös előtt – az Inter Miami következő ellenfele majd a Nashville lesz, április 21-én!
 

(Fotó: Adam Davy/PA Images via Getty Images)

Videók