Videó: Cristiano Ronaldót öt év után állították ki ismét, az öklét rázta a bíró felé

Az al-Nasszr 2-1-re kikapott az Al-Hilaltól a szaúdi Szuperkupa elődöntőjében.


Nem sűrún fordult elő Cristiano Ronaldóval pályafutása során, hogy piros lapot kapjon. Legutóbb erre még a Juventusban egy Bajnokok Ligája mérkőzésen volt példa a 2018/19-es idényben. Azonban öt év elteltével újfent kénytelen volt idő előtt elhagyni a játékteret a portugál klasszis. Történt ugyanis, hogy az Al-Hilal már kétgólos előnyben volt a rijádi al-Nasszrrel szemben, Ronaldo ekkor már begyűjtött egy sárga lapot is, majd a 86. percben dulakodni kezdett az ellenfél játékosával és kicsit meg is könyökölte őt.

Ezt szúrta ki a játékvezető, aki azonnal kiállította őt. Cristiano Ronaldo természetesen nemtetszését fejezte ki az ítélet kapcsán, az öklét rázta a bíró felé, majd lefelé sétálva többször is megtapsolta őt. Az al-Nasszr végül a hajrában még szépíteni tudott, Sadio Mané a 99. percben volt eredményes, előtte a 61. percben Szalem Al-Davszari és a 72.-ben Malcolm talált be az Al-Hilal részéről, amely így bejutott a szaúdi Szuperkupa döntőjébe, melyben majd a Karim Benzemával is felálló Al-Ittihad lesz az ellenfél.

Ronaldonak egyébként volt már többször is balhéja, mióta a Közel-Keletre igazolt. Februárban obszcén gesztus miatt indult ellene vizsgálat, amikor az al-Sahab elleni meccsen az ágyékát fogdosva mutogatott az ellenfél szurkolóinak, akik Lionel Messi nevét skandálták.

Videók