Újabb futballsztár menekülne Szaúd-Arábiából

A Manchester United, a PSG és a Juventus is szívesen látná.


Jordan Henderson után újabb sztár készül elhagyni a szaúdi profi ligát. Szergej Milinkovics-Szavics vissza akar térni Európába.

A szaúdi sportvezetők nem tétlenkedtek a nyári átigazolási időszakban. Olyan klasszisokat hoztak a Szaúdi Pro Ligába, mint Karim Benzema és Neymar, és összesen több százmillió eurót költöttek átigazolásokra.

Néhány játékos azonban nem sokáig maradt az arab országban. Jordan Henderson már januárban az Ajax Amsterdamhoz igazolt, a hazatérés a a portugál Jotát is foglalkoztatja.

Mint kiderült, Szergej Milinkovics-Szavics is szívesen visszatérne az öreg kontinensre. A fichajes.net újságírói szerint a szerb nem boldog az Al-Hilalban, bár csapata alapembere.

A szerb középpályás mindössze 29 éves, így van esélye visszatérni a legmagasabb szintre. A Juventus nagyon szeretné, vele pótolnák a távozni készülő Adrien Rabiot-t.

Más olasz, francia és angol klubok is jelezték, hogy szeretnék megszerezni az Al-Hilal játékosát. Az érdeklődők közé tartoznak többek között a Manchester United, az AC Milan és a Paris Saint-Germain.

A szerb labdarúgó tavaly júliusban csatlakozott az Al-Hilalhoz. A szaúdiak 40 millió eurót fizettek a Laziónak. A középpályás ebben a szezonban 25 fellépésén tíz gólt szerzett és hat asszisztot adott.

Borítókép: Massimiliano Ferraro/NurPhoto via Getty Images

Videók