Ronaldo ezt a Manchester United játékost kéri maga mellé az Al-Nassrnál

A portugál klasszis kérése miatt, még külön engedélyt is kaphat a csapata.


A Foot Mercato szerint Cristiano Ronaldo arra kérte az Al Nassr vezetőségét, hogy még idén szerződtessék le Casemirót a Manchester Unitedtől.

A 31 éves brazil középpályás bizonytalan jövő előtt áll a Manchester Unitednél, miután a gyenge formája és a sérülések hátráltatták a teljesítményét.

Ebben a szezonban eddig mindössze nyolcszor lépett pályára a Premier League-ben. A hírek szerint pedig a klubtól való távozás felé veheti az irányt, ha a dolgok továbbra sem változnak.

Casemiro korábban együtt játszott Ronaldóval a Real Madridban töltött közös időszakuk alatt, ami egy elképesztően sikeres időszak volt.

Az Al Nassr egyetlen akadálya Casemiro szerződtetésével kapcsolatban az az, hogy már most is rendelkeznek a szaúdi profi liga által megengedett maximális számú külföldi játékossal.

A jelentés szerint azonban az Al Nassr kivételt kaphat, mivel megpróbálnak világklasszis neveket szerződtetni, hogy vonzzák a nézőket. Casemiro minden bizonnyal megfelel ennek, a Madridban szerzett rengeteg elismerésével.

Borítókép: Yasser Bakhsh/Getty Images

Videók