„Nem vagyok ugyanaz a Benzema, segítségre van szükségem!”

Amellett, hogy elismerte korlátait, csúnyán belerúgott csapattársaiba is.


 Karim Benzema nem a legjobb időket éli az Al-Ittihadnál. A Real Madrid korábbi játékosa négy hónapja nem szerzett gólt, és több mérkőzést is kihagyott Marcelo Gallardo csapatában.

A francia az Asharq Al-Awsatnak adott interjújában beszélt a jövőjéről és a gyenge formájának okairól.

"Nem vagyok ugyanaz a Benzema a Real Madridból, mert nem ugyanaz a csapat által mutatott játék, és nem ugyanazok a játékosok sem..." - mondta a francia, akinek legutóbb december 15-én, a klubvilágbajnokság negyeddöntőjében volt gólja.

"Segítségre van szükségem a pályán, egyedül nem tudok meccseket nyerni" – utalt arra, hogy nem kapja meg a kellő támogatást a társaktól ahhoz, hogy gólokat szerezzen.

Csapata, az Al-Ittihad a negyedik helyen áll a szaúdi profi ligában, 30 ponttal lemaradva a listavezető Al-Hilal mögött. Marcelo Gallardo csapatának még van esélye kvalifikálni magát a következő AFC Bajnokok Ligája selejtezőjére, mivel öt pont a hátránya a harmadik helyen álló Al-Ahli mögött.

A csatár a szaúd-arábiai jövőjéről is beszélt. "Majd meglátjuk. Számomra jelenleg ez a projekt a legfontosabb... majd meglátjuk, mi lesz a jövőben".

Benzema tavaly nyáron csatlakozott az Al-Ittihadhoz, miután távozott a Real Madridtól, most pedig már lehet, hogy a visszatéréssel is kacérkodik.

"Minden nap sok hír érkezik. Meglátjuk…" – hagyta nyitva az ajtót az európai visszatérésre.

Fotó: Getty Images

Videók