Karim Benzema megtörte a csendet

A csatár reagált a távozásáról szóló pletykákra.


Karim Benzema reagált azokra a pletykákra, amelyek szerint azt követelte, hogy távozzon az Al-Ittihadból a téli átigazolási időszakban. A francia nem finomkodott a szavakkal.

Benzemát már hetek óta összefüggésbe hozták a szaúd-arábiai Al-Ittihadból való távozással. Tavaly nyáron érkezett oda, 12 gólt szerzett, de elég nagy csalódásnak számít, főleg, hogy az egész csapat kudarcot vallott. A távozásáról szóló pletykákat az fűtötte fel, hogy "Benz" hiányzott a csapat keretéből a szezonközi rövid edzőtáborban.

A csatárt elsősorban azzal hozták összefüggésbe, hogy évek óta tartó távollét után visszatér a Lyonba, vagy kölcsönbe a Premier League valamelyik óriásához, az Arsenalhoz, a Chelsea-hez vagy a Manchester Unitedhez. A "L'Equipe" azonban arról számolt be, hogy Benzema téli átigazolása nem fog megtörténni, a játékos várhatóan visszatér az Al-Ittihad edzéseire. A helyzetet az AFP ügynökség keddi értesülései változtatták meg. Ezek szerint Benzema állítólag egyenesen a klub főnökeitől kért egy féléves kölcsönadást.

L'Equipe által idézett sztárjátékos maga is megszólalt.

„Ez teljesen valótlan! A média már nem tudja, mit találjon ki. Minél nagyobb ostobaság, annál jobb” – reagált Benzema.

Úgy tűnik tehát, hogy a futballista valóban marad Szaúd-Arábiában, hacsak nem történik újabb csavar. Az európai topklubok február 1-jéig bezárólag köthetnek átigazolásokat.

Borítókép: Yasser Bakhsh/Getty Images

Videók