Karim Benzema készen áll a visszatérésre

Pont került az ügy végére.


Karim Benzema a jövő héten visszatér az Al Ittihad edzéseire, miután megegyezett, hogy marad a klubnál ebben a szezonban.

A Real Madrid korábbi csapatkapitányát, Benzemát januárban erősen összefüggésbe hozták a Szaúd-Arábiából való távozással, miután állítólag saját maga kérte, hogy visszatérhessen Európába.

Az Al Ittihad elutasította Benzema távozási kérelmét, és annak ellenére, hogy egy másik szaúdi Pro League csapathoz való kölcsönadás lehetősége is felmerült, a veterán csatár számára nem jött össze a lépés.

A Marcelo Gallardo vezetőedzővel folytatott megbeszéléseket követően Benzema most újra bekerülhet a csapatba, mivel visszatérnek a szezon közepén esedékes szünetről.

Mivel az Al Ittihad már nem pályázik a 2023-as bajnoki cím megvédésére, a középpontban a soron következő, Al Faisaly elleni Király Kupa összecsapás, valamint az AFC Bajnokok Ligája későbbi visszatérése áll.

Benzema majd a hétközi Al Tai elleni bajnoki mérkőzésen szerepelhet, de valószínűleg a Navbahor elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első mérkőzésre tartogatják a francia klasszist.

Borítókép: Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images

Videók