Gigászok csatája, újra egy pályán játszott Ronaldo es Benzema

A szaúdi profi ligában feszültek egymásnak egy gólzáporos mérkőzésen.


Újra egy pályán játszott Cristiano Ronaldo és Karim Benzema, igaz ezúttal egymás ellen léptek pályára a szaúdi bajnokság legutóbbi fordulójában.

A mérkőzés esélyese előzetesen a Cristiano Ronaldóval pályára lépő Al-Nassr csapata volt.

Ennek ellenére a mérkőzés elején a hazai Al-Ittihad csapata szerezte meg a vezetést Hamdallah révén, a gólpasszt pedig Benzemától kapta 1-0.

5 perccel később Benzema szabálytalan belépőjének köszönhetően az Al Nassr jutott büntetőhöz, amit nem nagy meglepésre Cristiano Ronaldo végzett el méghozzá tűpontosan ezzel megszerezte idei 18-dik találatát és kiegyenlítette az állást 1-1.

A 38-dik percben aztán egy jó átadást követően Anderson Talisca szerzett vezetést a vendégek számára. 2-1

A félidőre 2-1-es Al Nassr vezetéssel vonultak el a csapatok.

A második játékrész első felében az 52-dik percben egy szabadrúgás beívelésére érkezett kiválóan Hamdallah, aki így duplázni tudott és kiegyenlítette az állást 2-2.

Később adódott gólszerzési lehetőség Benzema előtt, aki viszont nem tudott élni a lehetőséggel.

A mérkőzés 68-ik percében aztán ismét büntetőhöz jutott az Al Nassr, amit ismét Cristiano Ronaldo értékesített könyörtelenül, így újból vezetést szereztek a vendégek Ronaldo pedig duplázott 3-2.

A mérkőzés 76-dik percében pedig a már emberelőnyben játszó vendégek Sadio Mane góljával tovább növelték előnyüket így az állás már 4-2 volt az Al Nassr javára.

A rendes játékidő végéhez közeledve aztán Mane ismét betalált így csak úgy mint Ronaldo, ő is duplázni tudott és 5-2-re módosította a mérkőzés állását.

A mérkőzés hátralévő részében már nem esett több gól így a Cristiano Ronaldo vezette Al Nassr idegenben nyert 5-2-re a Karim Benzemával is felálló Al-Ittihad csapata ellen.

Az Al Nassr ezzel a győzelemmel továbbra is a második helyen állnak a szaúdi bajnokságban hét pontra lemaradva a listavezető Al-Hilal mögött, míg Benzemáék jócskán lemaradva a hatodik helyen állnak a tabellán.

Borítókép: Khalid Alhaj/MB Media/Getty Images

 

Videók