Ezért nem engedi el szaúdi klubja a liverpooli legendát

Hendersont szívesen látná az Ajax és a Juventus is.


Jordan Hendersont állítólag megakadályozzák abban, hogy a téli átigazolási időszakban elhagyja az Al-Ettifaqot, annak ellenére, hogy az Ajax elismerte, tárgyalásokat folytat a középpályással.

A Liverpool korábbi csapatkapitánya, 2023 nyarán 12 millió font ellenében csatlakozott Steven Gerrardhoz a Közel-Keleten, ám hírek szerint néhány hónappal azután, hogy elfogadta az új kihívást, keresi a kiutat Szaúd-Arábiából.

A családja állítólag nehezen alkalmazkodott az Európán kívüli élethez, ami miatt Henderson a távozáson gondolkodik. A Daily Mail szerint az Al-Ettifaqnak nem áll szándékában meghajolni ezen követelések előtt a januári ablak zárása előtt.

Az Ajax megerősítette, hogy szívesen vinnék Hendersont. A holland együttes vezetőedzője, John van't Schip megerősítette, hogy tárgyalásokat folytatnak. A futballista iránt a Juventus is érdeklődik.

Az Al-Ettifaq viszont nem szívesen engedélyezné a kölcsönadást, mivel Henderson jövedelmező szerződésének egy részét még fedezniük kellene, és nincs esély arra, hogy az üzletet felrúgják. Ezt figyelembe véve az angol válogatottnak legalább a nyárig maradnia kell.

Borítókép: Yasser Bakhsh/Getty Images

Videók