Zidane ismét megvédte Benzemát

A Real Madrid vezetőedzője nem először áll ki a csatár mellett.


Szombat este az utóbbi hónapok egyik legjobb játékának köszönhetően 5-2-re megverte a Real Sociedadot a Real Madrid, amely így már teljességgel koncentrálhat a jövő hét szerdai Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőre. A királyi gárda játékosai főleg az első félidőben villogtak, ekkor négy gólt is berámoltak Rulli kapujába, ám az ezúttal is sok ziccert hibázó Karim Benzema ismét füttykoncertet kapott a nézőktől, írja a Rangadó.
 
– Nem tudom, miért csinálják ezt vele a szurkolók – mondta értetlenkedve a Real trénere, Zinédine Zidane a meccs utáni sajtótájékoztatón. – Persze aki kijön egy meccsre, azt teszi, amihez csak kedve van, én csak annyit mondok, hogy Benzema sokat dolgozott, megvoltak a helyzetei, de ezúttal nem talált be, bízom benne, hogy legközelebb több szerencséje lesz.
 
– Nincs kétségem azzal kapcsolatban, hogy kik fognak játszani a PSG ellen, de ezt csak szerdán derül majd ki. Azt viszont már korábban többször is mondtam, nem az számít, ki játszik, hanem az, hogyan teljesítünk a pályán. Negyvenöt perc magas színvonalú focit láthattunk az első játékrészben, a kiváló játék helyzeteket és gólokat hozott. Elégedettek lehetünk az eredménnyel – tette hozzá Zidane.
 
A francia tréner kitért a mesterhármast szerző Cristiano Ronaldóra is, akiről elmondta, egészen biztos benne, hogy a PSG-nek szorosan kell majd őt fognak és nagyon oda kell figyelnie rá.
 
– A szerdai más meccs lesz a szombatihoz képest, más versenysorozatban, extra motivációval várjuk – tette hozzá Zidane.
 

Csapattársai szerint Neymarral kivételeznek " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

Gyakran előkerül a téma a nemzetközi sajtóban, hogy Neymar a Paris Saint-Germainnél kiemelt figyelmet kap a pályán kívül a vezetőségtől, ami zavarja a csapattársakat. Ez volt a legfőbb oka annak a rengeteg átigazolási pletykának is, amely felröppent az utóbbi hónapokban. Most, talán először, egy PSG-játékos mondta el a véleményét a helyzetről, írja a Nemzeti Sport.

Videók