Xavi két játékost igazolna januárban

Nem lesz egyszerű őket megszerezni.


A Barcelona új edzője, Xavi Hernández szeretné megerősítené a keretét, lefőképp a támadószekciót. A jelentések szerint Dani Olmo és Ferran Torres vezeti kívánságlistáját.

Xavi visszatért korábbi klubjához, az FC Barcelonához, ahol Ronald Koemant váltotta a kispadon. Az elmúlt napokban rengeteg hír érkezett arról, hogy Xavi hogyan szeretné magára formálni a csapatot. Olyan játékosokról pletykálnak, mint Raheem Sterling és Kingsley Coman. A Mundo Deportivo értesülései szerint, Xavi kívánságlistájának élén két játékos van, akiket a tréner reménykedik, hogy már januárban tudnak szerződteteni. Két spanyol válogatott játékosról van szó, Dani Olmo és Ferran Torres személyében.

Kép
Fotó: Twitter

Olmo már nem először kerül szóba a Barcelona háza táján, de eddig nem sikerült megegyezniük az RB Leipziggel. Olmo ugyanabban a katalán városban, Terrassában nőtt fel, mint Xavi. Az edző szereti a játékát, mert mindkét oldalon és középen is tud játszani, nem mellesleg veszélyes a kapura. Torrest nehezebb lesz elmozdítani, mivel 2025-ig szerződése van a Manchester Cityvel, és Pep Guardiola tervez vele.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: Barçawelt/Twitter

Videók