Vinícius bombájával és Bellingham parádéjával kiütötte a Gironát a Real Madrid

A Real Madrid tükörsimán nyerte meg a csúcsrangadót.


A La Liga szombati játéknapjának kétségtelenül legjobban várt mérkőzésén a Real Madrid fogadta hazai pályán az idei év meglepetéscsapatát a Girona együttesét.

A csúcsrangadónak beharangozott mérkőzés azonban nem úgy alakult a vendégek számára, ahogy szerették volna.

A Real Madrid már a mérkőzés elejétől kezdve nyomás alatt tartotta a vendégeket, akiket rögtön a mérkőzés elején Vinícius lepett meg egy elképesztő bombagóllal.

Még az első félidő végén érkezett Bellingham, aki Vinícius zseniális indítását követően, a Fenomén Ronaldót idéző módon, higgadtan kicselezte a kapust majd a hálóba gurította a labdát.

Ezzel a két találattal mentek el a szünetre a felek, a Real Madrid jó teljesítményt nyújtva nyugodtan mehetett el a szünetre.

A második játékrészben tovább folytatódott a Real Madrid jó teljesítménye, és továbbra is irányították a mérkőzést méghozzá magabiztos módon.

Az 54-dik percben ismét Vínicius vállalt szerepet, miután zseniális szólóját követően ismét gólpasszt adott a kiváló ütemben érkező Bellingham számára, aki így duplázni tudott és már háromra növelte a Real Madrid előnyét.

A gólgyártás azonban ezek után sem ért véget, és ismét a zseniálisan játszó Vinícius szolgálta ki honfitársát Rodrygot, aki így már négyre növelte a hazaiak találatainak a számát.

A Real Madrid így végül tükörsimán, magabiztosan és kiütéses módon nyerte meg a csúcsrangadót és növelte ezzel öt pontosra az előnyét a Gironával szemben, és tett egy fontos lépést az idei bajnoki cím felé.

Borítókép: Angel Martinez/Getty Images

Videók