Vele pótolná Carlo Ancelotti Karim Benzemát Madridban

A francia szerződéshosszabbítási ügye körül mintha megrekedtek volna a dolgok.


Továbbra sem teljesen biztos, hogy hol folytatja a pályafutását Karim Benzema, akit cseppet sem túlzás a Real Madrid legendájának nevezni.

A francia klasszisnak június végén lejár a szerződése, a hosszabbítás körül pedig nagy a csend – ráadásul kedd délután körbejárta a sajtót a hír, miszerint Szaúd-Arábiából mesés, évi 200 millió eurót taksáló ajánlattal kopogtattak be hozzá, ami két évre szólna.

A 35 éves aranylabdás így válaszút elé érkezett, ahogyan a királyiaknak is fel kell készülniük arra az eshetőségre, ha klasszikus a távozás mellett döntene. Az El Debate spanyol oldal szerint ebben az esetben Harry Kane lenne az elsőszámú célpont, ugyanakkor az sem elképzelhetetlen, hogy Ancelotti egy korábbi játékosával is egyesítené újra erőit, aki ugyancsak a Tottenham kötelékeibe tartozik Richarlison személyében.

Kane esetében az átigazolásnak akkor lehet realitása, ha úgy dönt, nem akarja meghosszabbítani jövőre lejáró kontraktusát a londoniakkal, mert ebben az esetben a vezetőség számára sokkal vonzóbb lehet a spanyoloknak elpasszolni, mint egy közvetlen riválisnak. Richarlisont tekintve pedig a játékost aligha kellene hosszasan győzködni arról, hogy dolgozzon újra együtt egykori mesterével, aki korábban fantasztikus jelzővel illette őt, és cserélje a jövőt tekintve legkevésbé sem reményt keltő helyzetben lévő Spurs mezt madridira.

Borítókép: getty images europe

Videók